Monday, January 24, 2011

khazanah negara!!

tersimpan!
tersemat!
amat teliti!
di jaga,di belai, di sayangi.
terhasilnya kaseih sayang
utuh
kuat tanpa ragu-ragu
dimana kamu di situ juga aku
oh kamu
oh bantal wangi ku!!
ahahahahahahaah

BANTAL ITU!
sering menjadi bahan ketaw kawan kawanku.namun bantal tiu la yang membantu tidurku.yang juga dapat menenangkan jiwa ku bila ketakutan.aku ku takup muka ku denganmu bantal.
oh berjasanya kau bantal wangi.hehe
sayang bantal.muah muah muahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

HAI BANTAL
dah 20 tahun ang dengan aku kan.
setianya ang kt aku.haha
dari la besaq kedabak samapai jd pendek.patot jd makin besq kalu ikut fitrah perbemsaran manusia.
tapi ini dah makin kecik,pendek,mampat,colourfull,chantek,wangi!!!awwwwwwwwwwwwww.

AKU PELIK

bantai aku ni selalu jadi isu PANAS.
aku mrh betui sapa amik bantai aku.masa kecik la.ni dh besaq aku cover sikit mrh tu.MALU.hahaha
adik aku suka betui sorokkn bantai aku.dok pon peluk bntai aku kuat2.aku sepak gak kng.
woiiiiiiiiiiiiiiiii bak mai bantai aku.arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.jgn la pluk.bantai aku tuh!!
hmmmmmmmmmm lgi kuat smpai cium2 bntai aku.
last sekali solution nya.kena tarik tlinga ngn aku.kah3.haaaaaaa men lagi sama ini boss.ahak

MATRIX
bila aku g matrix.aduhhhh minggu first tidoq tnpa bantai aku nih.memang sesak nafas.rasa macam kehilngan.hehe
seyez la niii.kehilngan siot.teman sejati sekatil.ouh sayang.come to darling.awwwww aummmm.
pastu bila bawak p kedah bantai aku ni.sekali lagi di pertikai bantai aku nih.

wey muni.bantal tu try g basuh gak.bkpo hitem legey cm tu gak.berabuk tuh
alaaaaaaaaaaaaa biaq laaaa.
kuman la muni.g bsuh g bsuh.
huhu.
sayang!dorang sruh sayang mandi laaa.
aku pon msuk mesin.
ahhhhhhhh bau tidak sma macam dulu lagi.
tidak harum.hehe
di sebabkan pertikaian.
aku membeli sarung dan baju baru untuk syangku ini.hahaha.lawa aku tgk.makin sayang.
sayang pakai dua lapis baju.xpanas kan kan.comey la sayang.haha
intan.amboiiiiiiiiiii jgn la amik bntai aku tuh.pluk2 lak.aku sepak kang.mai sini.wuaaaaaaaa bntai aku.
intan tu roomte aku kt mtrix.
ada ptot pluk syg aku.sja ja tu.menguji kesabaran.
seb bek tlinga x berasap.hahaha.
cian syg ea,kena pluk dgn org lain.busuk kn dorag.jeng3

UTeM
anis : wey apa ni??kecik.hahahaha.(dia gelk2)
aku sengeh2 ja la.mature sikit.xmrh xmrh.
pastu g plak rumah erni.
jom wey tidoq sana.jom.
jomm.
aku pon amik brg yg perlu.
1.laptop
2.bantal sayang
3.selimut belang wangi siot.
ahak
buku x bwk lak.xpenting tuh.haha
pkul 12 pg.dengan helmet kt kpla.bntal busuk kt tgn.selimut laptotp.haha.mcm org berkejaya berdiri depn umh erni.
helmet tu anis pinjm so aku nk pulngkan balik.xdak tgn nk pegg dah.aku sarung la kt kpala.
anis ag best.pg2 pkei labcot.suaq pendek baju besaq gila.mcm hiphop.kah3
lwk2
bila nk tidoq ja.
weyy ni apa ni? ( smbil menghayun bntai aku)
ah sudahhhh.isu lagi
letak balik.
bak mai la.arghhhhhhhhhhh bak mai.haha
siot toi.
adoyaiiiii

sayang maafye.
snggup  dorang wt cm tu kt sayang kn kn.
setia nya u kt i.
hahahahahaha
lov u la busuk saya bntai sya.trima kseh tidak hilang dan trima kseh membntu tidor ku.
ouh bantai.

3 comments:

  1. hahahahaahaha..
    syg u marah i nt bantal busuk u tdoq luaq..
    kahkahkah..
    jgn la memarah yea uu..
    hakhak..

    ReplyDelete
  2. hahahahahahaha.siot.buwerkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete

ni pon merapu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...