Sunday, February 6, 2011

kenangan

jam berdetik menunjukkan pukul 2.11am.mataku masih segar seperti ikan segar di market PB.tidak berkelip tidak berair mahupun sakit.
tetiba ja tangan aku ni gatey nak klik di page membe matrix dulu.lama x dengaq habaq an.

aishhh ni dewan kuliah dulu ni


hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

tidak kena rasukan baju biru atau amukan hantu bersaga kepala hilang!aku gelak sorang-sorang.teringat lak time aku kat matrix dulu.

MALU

start dari pukul 8pg kelaz sampai pukul 4ptg.aku yang rajin ni extend g cri lect.tnya soklan.haaaaaaa mtrix dulu aku memang rajin.ngoh ngeh ngoh ngeh.
abiz pkul 6ptg
time tu aku kena panggil g dewan kuliah sebab kena hadir taklimat tuk mathematic.aku sorang ja dalam kelaz yang kena g.

dah petang.
panas.
blum mandi.
wangi.
lapaq.
melekit.
otak dah tepu time tuh.

aku pon menolak pintu dewan  kuliah 3.
krekkkkkkkkkkkkkkk
beberapa orang yang aku kenai ada kat c 2
memerhati aku tanpa kelip kelip
 aitttttt pasai pa tgk aku nih.
ahhhh mlaz pikir
masuk duk depan sekali
kan dewan kuliah bngku dia bertingkat.
pastu depa tgk g aku.
aku wat bodo
lalalalaalalalal
hai muni.
haiiii.
jam berdetik.
aitt asl xdak lect nih
aku pon mencapai hp aku.
check msj lect td.betui ka dewan ni.
arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
alamakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!
salah dewan siot.!!kah33.
aku dah cuak
upanya c 2 dorang wt group dicsussion
patot tgk aku pelik
wawwawakakakak MALU HABAQ HANG
aku pon apa lagi CABUT LAAAAA
muni??nak balik dah ka?
a ah.heeeeeeeeeeeeee.bye

kui33333..
mamai ka aku??bole lak salah tempat
so aku msuk taklimat math dengan lambat sekali.msuk lmbt pon kena tgk lagi.
hahahahaahaha

kesian~

membe kelate.rapat nih.bijakkkkkkkkkkk~


ni baru separuh matrix gua

dewan kuliah 1.ada 4 column ni.besaq gila.bising!
hhhahaha.kt meja miss amalia
hahaahha.xdak keja.kt makmak komputer.dlm lift kot

2 comments:

  1. pic yg bawah skali.
    muka ang macam beruk kena belacan.
    haha!XD

    ReplyDelete
  2. alaaaaaaa.kta ja la comey.haha

    ReplyDelete

ni pon merapu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...